Selecteer een pagina

Disclaimer Fferopuit.nl

Actuele informatie

Wij streven ernaar om op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Wij maken artikelen over deals en onderwerpen die op dat moment relevant zijn en gelden. Helaas kunnen wij niet voorkomen dat deze informatie altijd 100% volledig of juist is.

Leverbaar

Fferopuit.nl kan niet garanderen dat op het moment van publicatie van het artikel of post, het desbetreffende product en/of dienst nog op voorraad/leverbaar is.

Aansprakelijkheid

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden bij schade via informatie van deze site. Ook bij annulering of foutmeldingen tijdens het boeken, kunt u, uw schade niet verhalen bij Fferopuit.nl

Hyper- & affiliate links

De hyperlinks die verwerkt zijn in de artikelen of posts kunnen u verwijzen naar websites van derden. Een aantal van deze hyperlinks kunnen affiliate links bevatten. Dit betekend dat wij een kleine vergoeding ontvangen van de aankoop die u bij het desbetreffende bedrijf doet. Hier merkt u niks van en gaat ook niet ten koste van de prijs.

Eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van Fferopuit.nl zijn beschermd door auteursrecht en andere eigendomsrechten. Niets hiervan mag gekopieerd en gepubliceerd worden zonder toestemming. Toch wat willen overnemen ter promotie of iets dergelijks? Neem dan contact op via fferopuit@gmail.com.

Beeldmateriaal

Voor al het beeldmateriaal dat gepubliceerd is op deze site, is toestemming voor gegeven door het desbetreffende bedrijf.