Selecteer een pagina
Hotelkamer Fletcher
Fletcher hotels: Goedkoop er even tussenuit met korting

jun 9, 2022 | Hotels

Met ruim 110 hotels is er altijd wel een Fletcher bij jou in de buurt! Of zoek juist de hele andere kant van Nederland op! Boek NU bij leukstetickets.nl jouw Fletcher overnachting voor maar €18,50 en geniet van een heerlijk nachtje weg!

samen even weg

Voor een kleine 40 euro heb je al een overnachting in één van de 110 hotels! Dat is toch heerlijk! En maak je geen zorgen, je kan nu alvast een actiecode kopen, deze kan je verzilveren tot en met 31 maart 2023. Dus je hebt nog even de tijd om te beslissen waar je naartoe wilt 😉.

Let wel op, voor een verblijf in een 4-sterren hotel geldt een toeslag van €5 per persoon, per nacht en voor een weekendverblijf (verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht) geldt een toeslag van €10 p.p.p.n. Daarnaast kan je maximaal 4 weken van te voren reserveren. Vul via DEZE LINK jouw actiecode in en reserveer jouw kamer!

Met wie ga jij gezellig er even een nachtje ertussenuit?😍

Deel dit artikel:

Net binnen:

14 de musical: Korting van ruim 25% op jouw tickets

14 de musical: Korting van ruim 25% op jouw tickets

Bezoek NU 14 het theaterspektakel over het leven van Johan Cruijff! Deze musical laat het leven zien van één van de beste voetballer aller tijden die Nederland heeft gehad. Hoe zijn sportcarrière, zijn privéleven, zijn goede maar ook verkeerde keuzes in het leven, én...

Lees meer
ReizenReizen

Misschien ook interessant

Voordeeluitjes.nl: GRATIS een Dinercheque cadeau

Voordeeluitjes.nl: GRATIS een Dinercheque cadeau

Zeg eerlijk, het is toch hét ideale plaatje; een gezellige overnachting in een hotel naar keuze en dan ook nog eens genieten van een heerlijk diner in een restaurant in de buurt. Nou, dan heb ik goed nieuws! Boek SNEL een overnachting bij voordeeluitjes.nl en krijg...

Lees meer