Selecteer een pagina
PAW Patrol Live: Korting op jouw tickets voor deze familiemusical

jun 26, 2022 | Musicals, Uitjes

Geniet met de hele familie van deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke acties, liedjes en humor! Maak er een gezellig dagje Den Haag van met z’n alle en bekijk deze musical NU met KORTING!

Paw patrol live “de grote race”

“In ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Sik nel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?”

Bijna 10 euro voordeel

Mis het niet en kom deze leuke voorstelling zien in het World Forum Theater in Den Haag. Krijg bij Tripper €9,50 KORTING op jouw tickets voor de 3de rang. De voorstelling is te zien op 16 juli en je kunt kiezen uit verschillende aanvangstijden; 10:30 uur, 13:30 uur of 16:30 uur. Wees er wel snel bij, want de tickets gaan hard! Klik HIER en profiteer van jouw voordeel!🎭🤩

foto Van Hoorne Entertainment

Deel dit artikel:

Net binnen:

ReizenReizen

Misschien ook interessant