Selecteer een pagina
parijs
Slangenreizen: Eropuit met de Crazy Summer Deals

mei 17, 2022 | Stedentrips, Vakanties

Heerlijk een paar dagen er tussen uit naar een fantastische stad of een mooi land! Het kan allemaal met Slangenreizen! En vanaf NU zijn ook weer de Crazy Summer Deals beschikbaar, dus waar wacht je nog op?

Busie komt zo

Slangenreizen is een reisorganisatie die zich vooral richt op het aanbieden van goedkope busreizen. En dan mag het wel goedkoop zijn, slecht is het zeker niet! Alles wordt voor je geregeld en je komt aan niks te kort! Van hotel met ontbijt tot halen en brengen naar de mooiste plekjes in de stad. Mocht je geïnteresseerd zijn in leuke stedentrips, dan is een kijkje op de website van Slagenreizen zeker de moeite waard!

“Disney” waar

Ga jij voor een één daagse citytrip of voor een mini vakantie? Het is allemaal mogelijk! Zeker nu met de Crazy Summer Deals! Voor minder dan 50 euro reis je volgende week nog af naar het romantische Parijs of het gezellige Berlijn. Maar ook een 3 daagse trip met als hoogtepunt een bezoekje aan Disneyland Parijs is niet te gek. Het is allemaal mogelijk! Hieronder een lijstje met leuke bestemmingen:

Antwerpen, Brussel of Brugge vanaf € 24,95

Lille of Parijs vanaf € 29,95

Hamburg, Berlijn, Leipzig of Dresden vanaf € 37,95

Canterbury of Londen vanaf € 74,95

Kopenhagen vanaf € 189,95

Wenen, Tirol of Salzburg vanaf € 219,95

Waar ga jij naartoe deze zomer? 🙂

Deel dit artikel:

Net binnen:

14 de musical: Korting van ruim 25% op jouw tickets

14 de musical: Korting van ruim 25% op jouw tickets

Bezoek NU 14 het theaterspektakel over het leven van Johan Cruijff! Deze musical laat het leven zien van één van de beste voetballer aller tijden die Nederland heeft gehad. Hoe zijn sportcarrière, zijn privéleven, zijn goede maar ook verkeerde keuzes in het leven, én...

Lees meer
ReizenReizen

Misschien ook interessant