Selecteer een pagina
Srprs.me: De perfecte reis voor de food lovers onder ons

mei 18, 2022 | Stedentrips, Vakanties

Hoe leuk is het nou dat je weet dat je op vakantie gaat maar dat je niet weet waar je naartoe gaat. Dat is het concept van srprs.me. Je vult in hoe lang je op reis wil, met wie en wanneer. Srps.me doet de rest. Zei plannen een hele reis voor jouw uit inclusief vervoer en overnachting(en). Maar ze hebben nu wat nieuws!

Eet je buik vol

Speciaal voor de mensen die van een culinaire trip willen maken, heeft srprs.me iets nieuws! Ze hebben namelijk iets nieuws toegevoegd, namelijk het thema Food Lovers! Dit is een trip naar de meest culinaire steden, inclusief een uitgebreid lijstje met tips en hotspots zodat je gelijk weet waar je het beste aan kunt schuiven. Ze bieden dit aan als citytrip met eigen vervoer maar ook als vliegreis. Boek NU snel jouw culinaire verassings reis!

Deel dit artikel:

Net binnen:

14 de musical: Korting van ruim 25% op jouw tickets

14 de musical: Korting van ruim 25% op jouw tickets

Bezoek NU 14 het theaterspektakel over het leven van Johan Cruijff! Deze musical laat het leven zien van één van de beste voetballer aller tijden die Nederland heeft gehad. Hoe zijn sportcarrière, zijn privéleven, zijn goede maar ook verkeerde keuzes in het leven, én...

Lees meer
ReizenReizen

Misschien ook interessant