Selecteer een pagina
hotelspecials.nl
HotelSpecials.nl: Slaap een extra nachtje gratis

mei 16, 2022 | Hotels

Wie wilt dat nou niet? Een paar dagen overnachten in een hotel maar je hoeft niet voor elke nacht te betalen! Grijp NU je kans bij HotelSpecials.nl! Het zijn namelijk weer de “Vier Daagse Deals”!

4 halen, 3 betalen

Voor degene die binnenkort er even tussenuit willen, moeten maar snel gaan kijken bij HotelSpecials.nl! Voor wie op dit moment een meerdaagse overnachting boekt, krijgen 1 nacht GRATIS! Zo kan je dus 4 nachten verblijven in de mooiste hotels van Nederland voor de prijs van 3! Wees er wel snel bij want OP=OP!

Goed wakker worden

En zeg nou eens eerlijk, wie wilt er nou niet wakker worden met een lekker ontbijtje in het verschiet? Nou ik heb goed nieuws! Alle overnachtingen zijn INCLUSIEF ONTBIJT! Dus waar wacht je nog op? Boek snel jouw mini vakantie via DEZE LINK!

De actie loop van 09-05-2022 tot en met 03-07-2022!

Foto hotelspecials.nl

Deel dit artikel:

Net binnen:

ReizenReizen

Misschien ook interessant

Fletcher hotels: Goedkoop er even tussenuit met korting

Fletcher hotels: Goedkoop er even tussenuit met korting

Met ruim 110 hotels is er altijd wel een Fletcher bij jou in de buurt! Of zoek juist de hele andere kant van Nederland op! Boek NU bij leukstetickets.nl jouw Fletcher overnachting voor maar €18,50 en geniet van een heerlijk nachtje weg! samen even weg Voor een kleine...

Lees meer