Selecteer een pagina
parijs
Slangen reizen: Mijn ervaring en een eerlijke review

jun 7, 2022 | Blog

Een tijdje geleden heb ik persoonlijk een stedentrip gemaakt, georganiseerd door Slangen reizen. De reis ging naar het “o zo romantische” Parijs! Met als klap op de vuurpijl: een bezoekje aan Disneyland Parijs! Lees in dit artikel mijn eerlijke review, de ervaring met Slangen reizen en hoe het allemaal is bevallen.

Reisje voor 2

Samen met mijn vriendin heb ik laatst een busreis gemaakt met Slangen reizen. Na een tijdje zoeken voor een leuke stedentrip en veel optie’s bekeken te hebben, kwamen wij uit op DEZE leuke reis! Een 3 daagse trip naar Parijs met 1 dag Disneyland Parijs. En een kleine spoiler alvast; het was echt FANTASTISCH!

BUSIE KOMT ZO!

Voor ons 2 was het aardig vroeg opstaan… Wij moesten namelijk rond 5.20 uur klaar staan bij Transferium Westeraven in Utrecht. Het chille is namelijk aan Slangen reizen dat je in alle grote steden van Nederland kan opstappen. Dit scheelt dus heel erg in eigen reiskosten en stress😉. Nadat wij de slaap een beetje uit onze ogen hadden gewreven waren we al een heel eind op weg. Onderweg stop je op verschillende locaties om meerdere mensen op te halen. Toen iedereen binnen was ging de reis beginnen. Op onze reis is er één keer gestopt voor een kleine wandeling en lunch. Maar maak je geen zorgen, er is een toilet aanwezig in de bus! In de namiddag was het zo ver; we kwamen aan in het prachtige Parijs!😍

Een heerlijk programma

Doordat de chauffeur deze reis enkele keren per maand moet maken kent hij de leukste route DWARS door Parijs heen en zet hij je af op een mooi centraal punt! Vanaf dit punt heb je alle vrijheid om te doen en te laten wat je maar wilt! Beklim de Eiffeltoren, bezoek de Notre Dame of maak een mooie boottocht over de Seine. Op een afgesproken tijdstip verzamel je weer bij de ophaalplek om zo in de avond naar je hotel gebracht te worden.

“disney waar”

De volgende dag kan je met een goed gevoel wakker worden; je mag namelijk aanschuiven aan een heerlijk ontbijt buffet. Zodra iedereen z’n buik rond gegeten heeft, stap je in de bus richting Disneyland Parijs. En wat is dat toch een fantastische beleving! Echt de moeite waard om zeker een keer te bezoeken! Je mag de hele dag door het park rondlopen en zelf doen wat je wilt. Tijdens het boeken had je ook nog de keuzen of je alleen Walt Disney Park wilde bezoeken of ook nog het Studio Park. Wij hebben allebei de parken bezocht en een kleine tip van mij; bezoek alle twee de parken, je bent er nu toch😉. S’avonds werden we weer opgehaald om vervolgens een prachtige route door Parijs te maken. Met als toppunt; de verlichte Eiffeltoren! Wat een plaatje!

De tijd gaat hard als je het leuk hebt…

De laatste dag alweer… Na weer een heerlijk buffet hebben we de spullen gepakt en gingen we weer terug naar huis. MAAR op de terugweg, eerst nog een stop bij de Sacré-Coeur! Deze prachtige basiliek in Montmartre mag je ook echt niet vergeten tijdens je reis. Het uitzicht is ECHT FANTASTISCH en het plein naastgelegen is erg leuk om te bezoeken. Ga lekker even ergens op een terrasje zitten of laat jezelf na tekenen door één van de vele talenten die daar zitten! Na deze leuke middag was het dan echt tijd om naar huis te gaan. In de late avond zijn we weer afgezet in Utrecht om zo weer huiswaarts te keren.

Mijn mening

Ik kan echt zeggen dat dit een fantastische trip is geweest! De organisatie was top en de planning heerlijk. Alles wordt voor je geregeld. Van tickets voor Disney en het hotel tot aan het vervoer. En misschien is dat nog wel het grootste pluspunt; de bus. Ze zetten jouw ergens op een super centrale plek af om vervolgens daar weer te kunnen opstappen. Iets wat zonder z’n bus jouw nooit gaat lukken. Dan moet je alles weer zelf gaan regelen met taxi’s, huurauto’s en ga zo maar door… Het hotel was goed. Geen 5 sterren maar dat hoeft ook echt niet! Je komt er om te slapen en meer niet. Een trip met Slangen reizen is dus zeker de moeite waard en echt een keer leuk om te doen! Zeker voor die prijs! Tis niet duur en je krijgt er een hele hoop voor terug!

Bekijk HIER al hun bus reizen en boek SNEL een fantastische trip naar een prachtige stad naar keuze!

Deel dit artikel:

Net binnen:

ReizenReizen

Misschien ook interessant

Inntel Hotel Zaandam: Een review over dit PRACHTIGE hotel

Inntel Hotel Zaandam: Een review over dit PRACHTIGE hotel

Maandag 4 op dinsdag 5 juli hebben wij een overnachting gehad in het gezellige Zaandam. We hadden een kamer in het bijzondere Inntel Hotel Zaandam. Je weet wel, dat bijzondere gebouw wat je vast en zeker wel een keer voorbij heb zien komen op een foto. Geloof mij, dit...

Lees meer
Hotel met bubbelbad op de kamer: Inntel Hotel Eindhoven

Hotel met bubbelbad op de kamer: Inntel Hotel Eindhoven

Dinsdag 14 juni op woensdag 15 juni 2022 heb ik een nachtje mogen slapen in een Art Spa kamer bij Inntel hotel Eindhoven. Ik ga jou vertellen wat mijn ervaring was en of ik het je zou aanraden ja of nee...😏 De kamer De ruime kamer van Inntel hotel Eindhoven heeft een...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *