Selecteer een pagina
artwork musical hij gelooft in mij
Musical Hij Gelooft In Mij: Mijn verhaal en mening

jun 4, 2022 | Blog

Een tijdje geleden ben ik bij de musical Hij Gelooft In Mij geweest. Hét levensverhaal van Andre Hazes en zijn vrouw Rachel. Deze prachtige musical toert sinds januari 2022 door het hele land en is nog tot en met augustus te zien bij een theater bij jouw in de beurt. Lees hier mijn verhaal over hoe ik deze prachtige musical heb beleeft!

Lovende reacties

Wie kent ze niet; de hits van Andre Hazes?! In november 2012 ging de musical Hij Gelooft in Mij in premiere en na een verlenging van 5 keer (😱) viel het doek definitief in 2015. Maar de belangstelling en enthousiasme bleef! Daarom heeft Stage Entertainment besloten om de musical terug te brengen op de planken. En dat ter ere van Andre zijn 70ste verjaardag. Martijn Fischer is wederom te zien in de rol van zijn leven en samen met Roosmarijn Luyten spelen zei de sterren van de hemel!

Rachel en Andre

Het verhaal

Tijdens deze 2 uur durende musical nemen ze je helemaal mee in het roerende leven van Andre Hazes. Van hoe hij, toen 12 jarige, Rachel ontmoeten, verliefd werd en trouwde. Tot de grootste successen van zijn carrière en de diepste punten uit zijn persoonlijke leven. Je krijgt te zien wat de alcohol met hem deed, wat de band was met de ouders van Rachel en hoe vrienden en familie om ging met deze, toch wel, bijzondere man. En met wel een heel emotioneel moment tijdens zijn uitvaart, wat met geweldige beelden, geluiden en acteerwerk erg indrukwekkend neergezet wordt!

Hij gelooft in mij de musical

Mijn mening

Om even in de termen van de musical te blijven; “G*derdomme zeg, wat een verrekte goeie musical is dit!” Echt waar, wat is dit een gave musical om te zien. Alles klopt! Het verhaal, de nummers en het acteerwerk! De hele musical zit HEEL goed in elkaar. Alle ups en downs zijn er in verwerkt en je ziet met veel details hun leven voorbij komen. Ook de nummers zijn heerlijk om naar te luisteren. Ze zijn zo “verschreven” en “omgegooid” zodat je niet het idee hebt dat je naar een concert van Hazes zit te kijken en voor de echt musical liefhebbers (zoals ik🙋‍♂️) is dit echt geweldig om aan te horen! Ook het acteer werk van de acteurs is om je vingers erbij af te likken. Heel veel emotie zit er in het spel en zelf het ensemble is reetegoed! En dan hebben we het nog niet eens over de zang gehad van deze mensen😉. De rollen van de ouders van Rachel zorgen voor een heerlijke lach op het gezicht van iedereen en dat is heel fijn. Zeker tussen de zwaardere en heftige scene’s tussen Martijn en Roos.

Hij gelooft in mij de musical

Ga dat zien!

En ja, ik zat bij deze musical op de 4de rij. Iets waar ik totaal geen spijt van gehad heb (lees HIER waarom je soms wel spijt kan hebben van een plekje op de voorste rijen)! De emotie komt super goed over en het verhaal krijg je tot in de puntjes mee!

Kortom, echt een musical die je gezien moet hebben! En dit is denk ik wel het gevalletje NU of NOOIT. De musical is al voor de 2de keer op de planken gezet, ik denk niet dat ze dat voor de 3de keer gaan doen… Ook als je geen super fan bent van Hazes is dit echt wel een aangrijpend verhaal met een lach en een traan. Dus grijp NU je kans en ga deze musical zien! Via DEZE LINK krijg je ook nog eens 15 euro KORTING op jouw tickets!

foto’s stage entertainment | Joris van Bennekom

Deel dit artikel:

Net binnen:

ReizenReizen

Misschien ook interessant

Inntel Hotel Zaandam: Een review over dit PRACHTIGE hotel

Inntel Hotel Zaandam: Een review over dit PRACHTIGE hotel

Maandag 4 op dinsdag 5 juli hebben wij een overnachting gehad in het gezellige Zaandam. We hadden een kamer in het bijzondere Inntel Hotel Zaandam. Je weet wel, dat bijzondere gebouw wat je vast en zeker wel een keer voorbij heb zien komen op een foto. Geloof mij, dit...

Lees meer
Hotel met bubbelbad op de kamer: Inntel Hotel Eindhoven

Hotel met bubbelbad op de kamer: Inntel Hotel Eindhoven

Dinsdag 14 juni op woensdag 15 juni 2022 heb ik een nachtje mogen slapen in een Art Spa kamer bij Inntel hotel Eindhoven. Ik ga jou vertellen wat mijn ervaring was en of ik het je zou aanraden ja of nee...😏 De kamer De ruime kamer van Inntel hotel Eindhoven heeft een...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *